top of page

Tattoo

PROFESSIONEEL     GEPERSONALISEERD     VAKWERK

De waarden van onze shop staan voor:

 • professioneel

 • gepersonaliseerd

 • vakwerk

 

Maar wat houdt dit juist in?

 

Ons team bestaat uit drie personen.

 • Oprichter, main artist en zaakvoerder Wim Van Muylder. Wim plaatst vooral sleeves, backpieces, bij hem kan je dus terecht voor het grotere werk. Check zeker zijn portfolio.

 • Artist, Yannick Haaren, eerst apprentice van Wim maar ondertussen volwaardig artist en allrounder. Hierdoor uit hetzelfde hout gesneden en een perfecte aanvulling voor het team. Neem een kijkje voor jezelf in zijn portfolio.

 • Shopmanager, Marjolein, de echtgenoot en vrouw van Wim, werkt achter de schermen, is verantwoordelijk voor de contacten met klanten (mailverkeer, bookings,...) en praktische organisatie van onze shop. Met haar zullen jullie dus vaak mailen en afspraken maken.

Ieder teamlid werkt volgens de waarden van onze shop en zet zich 100% in voor elke klant.

Hoe we werken?

 1. Eerst boek je een bespreking in via onze website "appointments". 

 2. Nadien kom je langs om je tattooplannen te bespreken. Tijdens deze bespreking geven we graag wat uitleg over onze manier van werken en worden ideëen uitgewisseld over je nieuwe tattoo. We geven je een professioneel advies.

 3. Als alles vanaf dit eerste gesprek duidelijk is, gaan we over tot het maken van een afspraak voor de plaatsing.

 4. Merken we dat er nog teveel onduidelijkheden, onzekerheden en twijfels zijn, laat je ons gesprek even bezinken en pikken we de draad nadien terug op.

 

Een tattoo laten zetten is voor het leven en deze beslissing moet doordacht zijn. Je moet 200% zeker zijn en overtuigd zijn van de manier waarop we je tattoo zullen uitwerken en plaatsen. Onze shop werkt op het wederzijds vertrouwen tussen artist en klant.

De dag van de plaatsing.

 1. Zorg je dat je gegeten hebt, iets comfortabel aantrekt en goed uitgerust bent. Een tattoo laten plaatsen vergt wel wat van je lichaam.

 2. Breng eventueel wat afleiding mee (muziek, ipad,...) om de tijd sneller te laten voorbij gaan. 

 3. Zeker grote projecten vragen de nodige 'dedication' van klant én artist. Kortom be prepared, mentaal, lichamelijk maar ook financieel..

 4. Je krijgt na de plaatsing de nodige uitleg voor een perfecte naverzorging.

 5. Door de jarenlange ervaring kan je ervan op aan dat je buitenstapt met een knap staaltje tattootraditie en vakwerk. You're on of a kind.

 

Na de genezing (4 weken) kom je langs in de shop voor genezen foto's te laten nemen zodat we je kunnen toevoegen aan onze wall of fame.

Prijsopgaven worden nooit gegeven via mail. Deze is uiteindelijk afhankelijk van de concrete uitwerking. Ook afspraken worden enkel na de bespreking ingepland in de shop.

Tot binnenkort!

Duck Art Tattoo

Wim, Marjolein en Yannick

Wil je graag iemand een plezier doen met een Kadobon? Dan kan dit hier.
Tattoo: Over
bottom of page